Most hétvégén: Function 2018

kami911 képe

Megérkezett a most hétvégén tartott Function 2018 demoparty invitációja:

Szóval aki még nem tette meg, jelezze részvételi szándékát a rendezvény honlapján (2018.function.hu), és ha pólót is venne, akkor az igényel póló méretét is célszerű megadni.

A party-n a szervezők szívesen látják a „szakma öreg motorosait” és a kezdőket vagy érdeklődőket egyaránt. Nem kell megijedni, hogy még/már nem ismersz senkit; a magyar demoscene egy olyan baráti társaság, amely egyaránt örül a visszatérőknek és az újoncoknak. A party elmúlt éveiben volt szerencsénk vendégül látni látogatókat Belgiumból, Törökországból, Németországból, Norvégiából, Finnországból, Ausztriából és Franciaországból, és a rengeteg új arc mellett örömmel üdvözölhettünk olyan veterán résztvevőket is, akiket jó ideje nem láthattunk.

A rendezvény számos ismerős kategóriában, minőségi nevezésekkel dicsekedhet, amelyek nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőek. A demók, a képek és a zeneművek több kategóriára osztva megmérettetnek, többek között a 256 byte, 4 kilóbájt és 64 kilóbájt intro kategóriában, demók, kézzel készített képek, fotók és még egy néhány témában.

Olvasd el kapcsolódó kedvcsinálónkat is a témában.

A rendezvény honlapja: 2018.function.hu

Időpont: 2018. szeptember 7-9. 16 órától. Belépődíj: 4000 forint

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kollégium – 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 4.