Fogsz frissíteni Linux Mint 17.2-re?

Igen
85% (868 szavazat)
Nem
9% (92 szavazat)
Leírom a válaszban
6% (64 szavazat)
Összes szavazat: 1024

Hozzászólások

 Még nem tudom. Jelenleg

 Még nem tudom. Jelenleg tavaly szeptember óta egy régi laptopon Linux Mint 17 XFCE kiadást használok. egyelőre stabilan működik. Ez az első  igazán könnyen használható asztali operációs rendszerem  az évekkel ezelőtt használt Suse, Debian, Red Hat óta. Természetesen nem szoktam elzárkózni az újdonságok elől, és tesztelni is szeretek leginkább virtuális gépen, de akár élesben is.

megtettem

 Megtettem, linux mint 17.2 MATE asztali körny. és modhatom semmi gond eleddig....

tothbela48 képe

Nem fogok frissíteni. Mert azt telepítettem. :)

 

A Linux-szal az OpenSuse 8 megvásárlásával ismerkedtem meg. Mert idegesített a Windovs rengeteg ismeretlen háttér művelete, amivel gyűlik a szemét a rendszerben és le nem áll a winchester.

Nekem nagyon tetszik a Linux. Nagyon sajnálom, hogy a magyar államigazgatásba nem tudott betörni. Ennek egyik oka - biztosra veszem - a korrupció és a CIA befolyás. 3-4 év szünet után - számítógépcsere okán - most újra Linuxot telepítettem.

A másik ok, hogy vannnak benne apró hibák, amit számítástechnikai ismeretek nélkül lehetetlen feloldani. Ide tartozik a néhány, számítástechnikusoknak jópofa, de laikusoknak nehézséget okozó nevezék, elrendezés. A Windows egyik nagy előnye a szociálpszichológiai letisztításból származhat. Az előnyhelyzet parányi, de laikusoknál, különösen a telepítések, frissítések során jelentőssé válik. A jó szoftver kezeléséhez semmi tudás nem kell. Mindig, minden tudnivaló ott van a képernyőn. Az hiszem, az ilyen irányú fejlesztésekben tudnék segíteni.